Reactie
 

Graag beveel ik Runningtherapiealkmaar Jan en Cor aan als coach. Ik heb met hen looptraining gedaan via Running Therapie Alkmaar.

Zij zijn  zeer deskundige, diplomatieke en sociale coachen die goed weten door te dringen tot hunr cliënten en verder kijken dan alleen het volbrengen van de looptraining.  Zij geven richting aan een veranderproces wat ontstaat als je intensief aan running therapie doet. Door hun ervaring en sociale betrokkenheid  wordt veel bereikt.  Zij zijn serieuze coachen die met passie naar het beoogde doel toewerken. 

Met enthousiasme kan ik concluderen dat ik een juiste beslissing heb genomen om te kiezen voor Running Therapie Alkmaar en met Jan en Cor deze looptraining heb mogen volbrengen.

Alma

Reactie

Aanbeveling runningtherapie Alkmaar
 
Vanaf het moment dat ik hoorde over runningtherapie was ik gelijk enthousiast over de combinatie van bewegen in de buitenlucht
en praten. Gekscherend zei ik tegen mijn vrienden,ik heb altijd al mijn personal coah willen hebben,dus straks heb ik 2 vliegen in 1 klap.
Ik zit straks weer goed in mijn vel en mijn conditie is op pijl. Dit is ook uitgekomen,ik voel mij helemaal goed en mijn conditie is super.
Het buiten lopen is mij zo goed bevallen dat ik volgende week ga beginnen met start to run. Natuurlijk vond ik het de eerste keer best spannend,hoe zal het zijn en wie is mijn coach? In totaal zijn er 2 coaches. Tijdens de kennismaking bekijk je of er van beide kanten een klik is.
Ik werd begeleid door Jan. Een topcoach! Ik heb heel veel van hem geleerd. Hij hield mij veelvuldig een spiegel voor.
Dit was af en toe best confronterend, maar daardoor wel heel leerzaam. Het was ook niet alleen maar ernstig. Regelmatig ook flink gelachen.
Wat ik ook prettig vond is dat alle coaches een beroepsgeheim hebben. Ik voelde mij hierdoor heel vrij om allerlei onderwerpen te bespreken.
Ik verwachte dat ik heel moe zou zijn na afloop van een training,maar het tegendeel is waar. Ik kreeg juist heel veel energie van het lopen in het bos.
Ik was vol energie om aan de slag te gaan met alle tips en er mijn eigen draai aan te geven.
De runningtherapie heeft ervoor gezorgd dat ik weer vol zelfvertrouwen het leven tegemoet ga. Ik geniet er volop van.
 
Paula

                            Wij zijn geregistreerd bij de Stichting RunningTherapie Nederland en erkend als gecertificeerde runningtherapeuten

© 2010 Runningtherapie Alkmaar. Gerealiseerd door Dondervuist.